• Haypool

  Што би се случило ако ја комбинирате елеганцијата и стилот на нашите производи со современа удобност и практичност?Одговорот е дека ќе создадете совршена када - врвен луксуз, кој секој може да си го дозволи поради нашите поволни цени.


 • Produket

  Нашите производи имаат 10 години анјон за акрилни системи и 1 година за Вирпул системите.

За нас

Нашите производи имаат 10 години анион за акрилни системи и 1 година за нашите системи за водна масажа. Иако клиентите веруваат дека Вирпул е луксуз, од друга страна, терапевтите веруваат дека живејќи еден опуштен живот избегнувајќи го стресот е многу важно.
Повеќе
Onyx Acrylic
Diamant Acrylic
Rubin Vaska
Berlin Vaska
Atom Vaska
Jacuzzi
 • 1 Хигиена
 • 2 Whirlpool
 • 3 Производство

Хигиена

Во денешните денови е многу очигледно дека хигиената е примарен фактор на нашето здравје. Акрилик формата е лидер во пазарот на кади поради неговата површина и молекуларната страница без пори. Исто така е многу отпорна кон брановите и згора на тоа ја одржува топлината во себе. whirlpools може лесно да се адаптират

Whirlpools

Whirlpools може лесно да се адаптират, а акрилниот каст може да се зајакне користејќи вакуумски систем, па затоа не е само ергономски и естетски, туку и многу посакуван и баран на пазарот. Иако клиентите веруваат дека Вирпул е луксуз, од друга страна, терапевтите веруваат дека живејќи еден опуштен живот избегнувајќи го стресот е многу важно.

Производство

Хајпул акрилните кади се произведени со користење на модерна технологија во одделот кој се наоѓа во Тетово. Нашите кади и вирпулни системи се способни да се прилагодат на последните промени и постигнувања со помош на нашата технологија. Ние извезуваме 70% од нашето производство и 100% задоволството на нашите клиенти!
Нашите производи имаат 10 години (анјон?) за акрилни системи и 1 година за Вирпул системите.
Контактирајте не за било какви информации, барања или прашања.

ПРЕЗЕМИ КАТАЛОГ


Контакт

 • АдресаБраќа Миладинови ББ, Индустринска Зона, Тетово.

 • Емаилametabazi@gmail.com

 • Телефон+389 44 335 120

 • Факс+389 44 352 122