Контакт

Контактирајте не

  • АдресаБраќа Миладинови ББ, Индустринска Зона, Тетово.

  • Емаилametabazi@gmail.com

  • Тел+389 44 335 120

  • Факс+389 44 352 122

Kontakt

  • АдресаБраќа Миладинови ББ, Индустринска Зона, Тетово.

  • Емаилametabazi@gmail.com

  • Тел+389 44 335 120

  • Факс+389 44 352 122