За нас

За нас

Во денешните денови е многу очигледно дека хигиената е примарен фактор на нашето здравје. Акрилик формата е лидер во пазарот на кади поради неговата површина и молекуларната страница без пори. Исто така е многу отпорна кон брановите и згора на тоа ја одржува топлината во себе. whirlpools може лесно да се адаптират, а акрилниот каст може да се зајакне користејќи вакуумски систем, па затоа не е само ергономски и естетски, туку и многу посакуван и баран на пазарот.
Нашите производи имаат 10 години анион за акрилни системи и 1 година за нашите системи за водна масажа. Иако клиентите веруваат дека Вирпул е луксуз, од друга страна, терапевтите веруваат дека живејќи еден опуштен живот избегнувајќи го стресот е многу важно. Освен тоа, ова е уште еден начин за лекување на целулитот и ревматските заболувања. Во текот на првите чекори, водата и воздухот вршат притисок врз одредени делови од телото. Со текот на времето и со помош на топла релаксирачка вода, вирпул системот ја остварува својата цел.
Контакт

Производи

Хајпул акрилните кади се произведени со користење на модерна технологија во одделот кој се наоѓа во Тетово - Македонија. Нашите кади и вирпулни системи се способни да се прилагодат на последните промени и постигнувања со помош на нашата технологија. Ние извезуваме 70% од нашето производство и 100% задоволството на нашите клиенти е доказ и наша акциска линија што нè одржува мотивирани за повеќе!
  Превземи каталог
Onyx Acrylic
Diamant Acrylic
Rubin Vaska
Berlin Vaska
Atom Bathtub
Jacuzzi