• Haypool

  Çka do të ndodhte nëse kombinonim elegancën dhe stilin e produkteve tona me komfortin dhe praktikalitetin modern? Përgjigja është se do të krijonim vaskën e përsosur - luksin e kërkuar, të cilin mund ta përjetojë çdokush në çmim të volitshëm.


 • Produket

  Produktet tona posedojnë anion 10 vjeçar për sistemet akrilike dhe 1 vjeçar për sistemet me masazh uji.

Rreth nesh

Produktet tona posedojnë anion 10 vjeçar për sistemet akrilike dhe 1 vjeçar për sistemet me masazh uji. Edhe pse klientët janë të mendimit se masazhi me ujë (Whirlpool) është gjë luksoze, terapeutët besojnë se të jetuarit pa stres është mjaft e nevojshme.
Më shumë
Onyx Acrylic
Diamant Acrylic
Rubin Vaska
Berlin Vaska
Atom Vaska
Jacuzzi
 • 1 Higjiena
 • 2 Whirlpool
 • 3 Prodhimi

Higjiena

Në ditët tona është më se e vërtetë se higjiena luan rol parësor në shëndet. Kasta (forma) akrilike është numër një në tregun e vaskave për shkak të sipërfaqes së ashpër dhe faqes molekulare pa pore. Ajo është gjithashtu mjaft rezistuese ndaj goditjeve valore dhe për më tepër ajo e ruan nxehtësinë në të. Sistemi me masazh uji (Whirlpool) mund të adaptohet lehtë

Sistemi me masazh uji

Sistemi me masazh uji (Whirlpool) mund të adaptohet lehtë dhe Kasta akrilike mund të kalitet me sistem vakuumi, prandaj nuk është vetëm ergonomike dhe estetike, por edhe shumë e preferuar në treg. Edhe pse klientët janë të mendimit se masazhi me ujë (Whirlpool) është gjë luksoze, terapeutët besojnë se të jetuarit pa stres është mjaft e nevojshme.

Prodhimi

Vaskat akrilike HAYPOOL prodhohen me ndihmën e teknologjisë më bashkëkohore në repartin në Tetovë – Maqedoni. Vaskat tona dhe sistemet tona të masazhit me ujë (Whirlpool) janë në gjendje të adaptojnë arritjet më të fundit në teknologjinë tonë.Ne eksportojmë 70% nga prodhimi ynë dhe kënaqësia 100% e klientëve tonë është dëshmia dhe linja jonë e veprimit.
Produktet tona posedojnë anion 10 vjeçar për sistemet akrilike dhe 1 vjeçar për sistemet me masazh uji.
Na kontaktoni për çdo informacion, kërkesë apo pyetje.

SHKARKO KATALOGUN E PRODUKTEVE


Kontakt

 • AdresaBrother Miladinovi Nn, Industrial Zone, Tetovo.
 • Emailametabazi@gmail.com
 • Tel+389 44 335 120
 • Fax+389 44 352 122