Rreth nesh

Rreth nesh

Në ditët tona është më se e vërtetë se higjiena luan rol parësor në shëndet. Kasta (forma) akrilike është numër një në tregun e vaskave për shkak të sipërfaqes së ashpër dhe faqes molekulare pa pore. Ajo është gjithashtu mjaft rezistuese ndaj goditjeve valore dhe për më tepër ajo e ruan nxehtësinë në të. Sistemi me masazh uji (Whirlpool) mund të adaptohet lehtë dhe Kasta akrilike mund të kalitet me sistem vakuumi, prandaj nuk është vetëm ergonomike dhe estetike, por edhe shumë e preferuar në treg.
Produktet tona posedojnë anion 10 vjeçar për sistemet akrilike dhe 1 vjeçar për sistemet me masazh uji. Edhe pse klientët janë të mendimit se masazhi me ujë (Whirlpool) është gjë luksoze, terapeutët besojnë se të jetuarit pa stres është mjaft e nevojshme. Kjo njëherit është një mënyrë për të trajtuar celulitin dhe sëmundjet reumatike. Gjatë hapave të parë, uji dhe ajri bëjnë presion në pika specifke të trupit. Me ndihmën e kohës dhe ujit të ngrohtë relaksues, sistemi Whirlpool ia arrin qëllimit.
Na kontaktoni

Produktet

Vaskat akrilike HAYPOOL prodhohen me ndihmën e teknologjisë më bashkëkohore në repartin në Tetovë – Maqedoni. Vaskat tona dhe sistemet tona të masazhit me ujë (Whirlpool) janë në gjendje të adaptojnë arritjet më të fundit në teknologjinë tonë. Ne eksportojmë 70% nga prodhimi ynë dhe kënaqësia 100% e klientëve tonë është dëshmia dhe linja jonë e veprimit.
  Shkarko Katalogun
Onyx Acrylic
Diamant Acrylic
Rubin Vaska
Berlin Vaska
Atom Vaska
Jacuzzi